Патики

Прикажи:  List Grid

Приказ на сите 3 резултати

    • Од производителот:
      Finally on-pedal comfort and performance meets off-the-bike style with the women’s specific SSR WSD Multisport shoes. A two-cleat SPD-compatible interface compliments the rubber outsole for pedaling efficiency and sensible walking traction off the bike. Traditional laces temper a single Velcro strap for a more traditional street shoe aesthetic without compromising pedaling performance. Fitness, fun, commuting, errands, or trails. SSR gets you there, looking good.

Го збогатуваме пазарот со широк спектар на производи и резервни делови за велосипеди со врвен квалитет, кој на нашите потрошувачи им е добро познат. ×
Наша цел е да им овозможиме висок степен на квалитет на страсните велосипедисти по реномирани и препознатливи светски стандарди и да го претвориме велосипедот во извор на релаксација и задоволство. ×
Гарантираме за квалитетот на нашите производи како и сервисни услуги ×
Квалитетот е наш заштитен знак, дојдете и уверете се. Ве очекуваме ! ×