Пумпи

Прикажи:  List Grid

Приказ на еден резултат

  • Light telescopic pump with T-grip. Telescopic function. Multi valve connection.

   • length: 225 mm
   • ouput max: 6 bar/ 85 PSI
   • weight: 112 g
   • Material: plastic
Го збогатуваме пазарот со широк спектар на производи и резервни делови за велосипеди со врвен квалитет, кој на нашите потрошувачи им е добро познат. ×
Наша цел е да им овозможиме висок степен на квалитет на страсните велосипедисти по реномирани и препознатливи светски стандарди и да го претвориме велосипедот во извор на релаксација и задоволство. ×
Гарантираме за квалитетот на нашите производи како и сервисни услуги ×
Квалитетот е наш заштитен знак, дојдете и уверете се. Ве очекуваме ! ×