SHIMANO Deore HB-M615

Model Number HB-M615
Series Deore
Disc Rotor Mount Center Lock
Axle Type QR
Axle Length 100mm
Axle Diameter 10mm
Axle Material
Stainless Steel Ball Bearings
Cone Races
Cup Races
Contact Sealing Yes
Spoke Holes
Spoke Hole Circle 32/36H
Hub Shell
Center to Flange (Right)
Center to Flange (Left)
Average Weight

Може да ви се допаѓа и…

Го збогатуваме пазарот со широк спектар на производи и резервни делови за велосипеди со врвен квалитет, кој на нашите потрошувачи им е добро познат. ×
Наша цел е да им овозможиме висок степен на квалитет на страсните велосипедисти по реномирани и препознатливи светски стандарди и да го претвориме велосипедот во извор на релаксација и задоволство. ×
Гарантираме за квалитетот на нашите производи како и сервисни услуги ×
Квалитетот е наш заштитен знак, дојдете и уверете се. Ве очекуваме ! ×