Километражи

Прикажи:  List Grid

Прикажан е еден резултат

   • Моментална брзина
   • Изминатото време
   • Поминато km
   • Брзина
   • Просечна брзина
   • Темпо во минута
   • Време
   • Потрошени калории
   • Стоперката
   • Старт / Стоп автоматски
   • вклучување / исклучување автоматски
Го збогатуваме пазарот со широк спектар на производи и резервни делови за велосипеди со врвен квалитет, кој на нашите потрошувачи им е добро познат. ×
Наша цел е да им овозможиме висок степен на квалитет на страсните велосипедисти по реномирани и препознатливи светски стандарди и да го претвориме велосипедот во извор на релаксација и задоволство. ×
Гарантираме за квалитетот на нашите производи како и сервисни услуги ×
Квалитетот е наш заштитен знак, дојдете и уверете се. Ве очекуваме ! ×