PROWELL F-22 Raptor

2,300ден

Од производителот:
Prowell started our legend from this model, the F-22 Raptor.
It is the first helmet that we put the EPU IN-MOLD2 foam
core into a high-performance all-round package. More than
just a good- looking helmet of high quality and safety, the
C-rib structure makes the F-22 light and cool, while
the top four “Exhaust Vents” help to draw
heat out of the helmet more efficiently. The
classic design and all-round performance
of the F-22 is still favored by many
users since it’s inception.

Категории: ,
Го збогатуваме пазарот со широк спектар на производи и резервни делови за велосипеди со врвен квалитет, кој на нашите потрошувачи им е добро познат. ×
Наша цел е да им овозможиме висок степен на квалитет на страсните велосипедисти по реномирани и препознатливи светски стандарди и да го претвориме велосипедот во извор на релаксација и задоволство. ×
Гарантираме за квалитетот на нашите производи како и сервисни услуги ×
Квалитетот е наш заштитен знак, дојдете и уверете се. Ве очекуваме ! ×