SHIMANO CS-HG50-8

Model Number CS-HG50-8
Series SORA
Alloy Sprocket Carrier no
Number of Sprockets 8-speed
Sprocket Material steel
Sprocket Finish nickel plated
Chain Compatibility Narrow HG
Average Weight 278g (12-21)
Cassette Options 5.0
Option 1 12-21
Sprocket Sizes 12-13-14-15-16-17-19-21
Titanium Sprockets
Option 2 12-23
Sprocket Sizes 12-13-14-15-17-19-21-23
Titanium Sprockets
Option 3 12-25
Sprocket Sizes 12-13-15-17-19-21-23-25
Titanium Sprockets
Го збогатуваме пазарот со широк спектар на производи и резервни делови за велосипеди со врвен квалитет, кој на нашите потрошувачи им е добро познат. ×
Наша цел е да им овозможиме висок степен на квалитет на страсните велосипедисти по реномирани и препознатливи светски стандарди и да го претвориме велосипедот во извор на релаксација и задоволство. ×
Гарантираме за квалитетот на нашите производи како и сервисни услуги ×
Квалитетот е наш заштитен знак, дојдете и уверете се. Ве очекуваме ! ×