CAPRIOLO Passion

Тежина 14.8 kg
Димензии на рам

Материјал на рам

Големина на тркало

Седло

Брзини

Кочници

Ланец

Менувач

Вилушка

Шифтери

Педали

Може да ви се допаѓа и…

Го збогатуваме пазарот со широк спектар на производи и резервни делови за велосипеди со врвен квалитет, кој на нашите потрошувачи им е добро познат. ×
Наша цел е да им овозможиме висок степен на квалитет на страсните велосипедисти по реномирани и препознатливи светски стандарди и да го претвориме велосипедот во извор на релаксација и задоволство. ×
Гарантираме за квалитетот на нашите производи како и сервисни услуги ×
Квалитетот е наш заштитен знак, дојдете и уверете се. Ве очекуваме ! ×