CAPRIOLO Sunrise Lady

Тежина 15.7 kg
Брзини
Боја

Кочници

Ланец

Педали
Седло
Димензии на рам

Материјал на рам

Амортизер

Вилушка

Шифтери

Менувач

Запчаник

Големина на тркало

Го збогатуваме пазарот со широк спектар на производи и резервни делови за велосипеди со врвен квалитет, кој на нашите потрошувачи им е добро познат. ×
Наша цел е да им овозможиме висок степен на квалитет на страсните велосипедисти по реномирани и препознатливи светски стандарди и да го претвориме велосипедот во извор на релаксација и задоволство. ×
Гарантираме за квалитетот на нашите производи како и сервисни услуги ×
Квалитетот е наш заштитен знак, дојдете и уверете се. Ве очекуваме ! ×