Сервис

MODUS BIKE располага со најсовремени алати за сервисирање.

MODUS BIKE нуди комплетен сервис на сите видови велосипеди, како и промена на сите резервни делови.
Во зависност од потребите, цените се движат од:

ОСНОВЕН СЕРВИС – 500,00 денари, кој вклучува:

 • генерална проверка;
 • проверка и штелување на сопирачки и брзини;
 • стегање и штелување на сајли за сопирачки и брзини;
 • мерење и подмачкување на ланец;
 • проверка на средна осовина;
 • проверка на гарнитура на волан;
 • проверка на гуми;
 • чистење на велосипедот

КОМПЛЕТЕН СЕРВИС – 1400,00 денари, кој вклучува

 • ги вклучува сите услуги од основниот сервис како и
 • подмачкување на средна осовина;
 • подмачкување на задна и предна осовина;
 • подмачкување гарнитура за волан;
 • проверка на вилушка;
 • центрирање на тркала

Доколку има потреба од замена на некој дел, дополнително се наплатува

ДОПЛОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

 • преплетување на тркало 250,00 денари
 • центрирање на тркало од 50,00 до 150,00 денари, во зависнот од моделот;
 • промена на гуртни за кочници од 50,00 до 150,00 денари, во зависнот од моделот;

За сите подетални инфомации  КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Го збогатуваме пазарот со широк спектар на производи и резервни делови за велосипеди со врвен квалитет, кој на нашите потрошувачи им е добро познат. ×
Наша цел е да им овозможиме висок степен на квалитет на страсните велосипедисти по реномирани и препознатливи светски стандарди и да го претвориме велосипедот во извор на релаксација и задоволство. ×
Гарантираме за квалитетот на нашите производи како и сервисни услуги ×
Квалитетот е наш заштитен знак, дојдете и уверете се. Ве очекуваме ! ×